Wedstrijdverslag O.13 – Hatto Heim

Geschreven op 19 januari 2015

O.13 BEGINT NIEUWE JAAR GOED.

In het nieuwe jaar moest o.13 naar Hattem om een wedstrijd te spelen tegen Hatto-Heim. We moesten het doen zonder de geblesseerde Mart en Tim die afwezig was. In een rommelige eerste periode werden er veel kansen gemist was het uiteindelijk Mark die 1-0 wist te scoren. In de tweede periode werd het spel iets beter. Verdedigend werd er weinig weggeven en als er wel werd geschoten hield gelegenheidskeeper Yoran de ballen tegen. Het was Thijmen die 2x wist te scoren en zo werd het 3-0. In de derde periode werd het spel beter en werd er 3x gescoord. Een foutje van keeper Yoran leverde een doelpunt voor Hatto-Heim op .In de laatste periode ging Yoran nog spelen en Rik weer keepen. De eindstand was uiteindelijk 10-1.

Yoran 4x,Thijmen 2x,Mark 2x,Jessica en Rik

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog