Wedstrijdverslag O.13 – ZEW

Geschreven op 10 december 2014

Zew tegen deltasteur onder de 13.

Deze week waren wij op bezoek bij Ermelo. We waren niet helemaal compleet aangezien Yoran en Emiel er niet bij waren. Dit hoefde geen probleem te veroorzaken zij de coach. Ook het publiek van de tegenstander merkte op dat 10 er niet bij was. Waarna ze aangaven dat ze dan nog wel een kans zouden hebben. Maar na de eerste periode stonden ze al tegen een achterstand van 0-5 voor deltasteur te kijken. Thijmen, Mark en Mart waren hier de scorende spelers. De tweede periode stonden we na een doelpunt van Thijmen 0-6 voor. In de volgende aanval is Tim naar voren gezwommen en kwam vrij door. Hij ontving de bal en pakte hem op, hij liep naar het doel. En met een klein lopje over de keeper heen was het nu toch echt gebeurd. Het eerste doelpunt van Tim stond op papier. Ook heeft in deze periode de tegenstander nog een keer gescoord en was de eindstand na de tweede periode 1-10. In de derde periode heeft Thijmen nog een keer gescoord en maakte mark een hattrick. Vervolgens in de derde periode hadden we een nieuwe keeper. Mark lag nu op doel en rik in het veld. Rik en Thijmen hebben hier nog een keer gescoord waardoor de stand op 1-16 stond. Maar op 2.34 maakte onze keeper een overtreding waardoor er een strafworp kwam. De tegenstander scoorde en de eindstand was 2-16 voor deltasteur.

We staan nog steeds ongeslagen bovenaan en kijken naar de volgende wedstrijd op 6 december.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog