Wedstrijdverslag O.17 – Zignea

Geschreven op 1 december 2014

Dit was de 6e wedstrijd van dit seizoen, Willem Prins van O.15 deed deze wedstrijd met ons mee. We begonnen als een speer en stonden al snel in de 1e periode 4-0 voor. In de 2e periode was als eerste doelpunt een van Zignea. Maar wij maakten snel weer 3 doelpunten. De verdediging en aanval ging allebei goed bij deltasteur. In de 3e periode maakte we weer 2 doelpunten, er waren weer geen tegen doelpunten, onze keeper Geert hield alles tegen! In de laatste periode deden we nog even ons best een maakten we er nog  4 doelpunten bij. Met als eindstand 13-1 voor deltasteur, we staan nu 2e in de competitie. Aankomende wedstrijd is in Dronten tegen de ZuiderZeeZwemmers, vorige keer hebben we daar 2-2 tegen gespeeld hopelijk gaat deze wedstrijd beter. Zie dat wedstrijd verslag volgende week!

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog