Wedstrijdverslag O.15 – Flevo

Geschreven op 1 december 2014

O.15 WINT TOPPER

Zaterdag stond de topper tegen Flevo uit Nijkerk op het progamma. Flevo heeft slechts 1x verloren van DWK en staat op 3 punten van Deltasteur. Na een lastige reis, Willems moeder volgde de verkeerde auto en reed richting Nunspeet, kwamen we op tijd in Nijkerk. Flevo begon sterk en zette ons vast op eigen helft, wat echter geen kansen opleverde. Het was aanvoeder Willem die de 0-1 binnenschoot. Slecht pressen zorgde ervoor dat Flevo op 1 sec. door een afstandschot van eigen helft op 1-1 kwam. In de tweede periode nam Flevo zelfs de leiding 2-1. Het was Jesse die met een prachtige achterwaartse bal voor de 2-2 zorgde. In de derde periode bleef Flevo aanvallen maar ze kwamen er niet door. In de counter was Deltasteur onnauwkeurig en de passing was slecht. Wel wist Emiel nog 2x op de paal te schieten. Ook in de vierde periode bleef Flevo op zoek naar de 3-2 maar de goed keepende Roel hield echter alle ballen tegen. Aan het eind van de vierde periode liet Deltasteur eindelijk zien waarom het koploper is. Jesse schoot van afstand raak 2-3. Hierna wist Yoran vanaf de midvoor te scoren 2-4. En het was Jesse die met een prachtige boogbal de 2-5 op het bord zette. Al met al was het geen sterke wedstrijd van ons maar in de slotfase wisten toch nog te winnen.

Scores: Jesse 3x, Willem en Yoran

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog