Trainingen damesteam

Geschreven op 1 december 2014

TRAININGEN DAMESTEAM

Volgend seizoen willen we weer een damesteam opstarten, op dit moment hebben we ongeveer 8 dames er zijn dus nog enkele dames nodig om een team op te kunnen zetten. Hier op vooruitlopend hebben we Hilde Kamps bereid gevonden om de dames te gaan trainen. Hier willen we alvast 1x in de maand mee beginnen. De eerste training is op zaterdag 13 december, de trainingen zijn van 08:30 tot 10:00. De andere trainingen zijn op 10-01, 07-02, 07-03, 04-04, 2-05, 04-06 en 4-07. Lijkt het je leuk om het een keer te proberen? Kom dan een keer meetrainen en probeer nog andere dames mee te nemen die het wel leuk lijkt om te waterpoloën.

De waterpolocommissie

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog