Wedstrijdverslag O.13 – Aquapoldro

Geschreven op 21 november 2014

Na de uitwedstrijd tegen Woelwaters hebben de spelers van Deltasteur O.13 weer een thuiswedstrijd tegen Aqaupoldro. Het veld lag snel klaar en de coach kon al vroeg zijn voorbespreking houden. Nadat de spelers een half uur hadden ingezwommen en overgegooid, konden ze warm aan de wedstrijd beginnen. In de eerste periode kwam deltasteur al met 4-0 voor te staan door twee treffers van Yoran, een van Thijmen en een van Mart.
De tweede periode ging iets moeizamer van start. Deltasteur had een paar hele mooie kansen maar deze belanden allemaal op de lat of de paal. Toch heeft Mark ervoor gezorgd dat de stand op 5-0 kwam. Aan het einde van de periode had de tegenstander ook nog een treffer waardoor de tussenstand op 5-1 kwam te staan.

In de derde periode wist Deltasteur de voorsprong verder te vergroten. In deze periode zijn er maar liefst 5 doelpunten bij gekomen. Deze zijn gemaakt door Thijmen(3), Jessica en Mark.

In de vierde periode hebben wij een andere keeper gekregen, omdat de keeper ook graag wilde spelen. Mark is toen in het doel gaan liggen, waardoor Rik kon gaan spelen.  Deze periode hebben we rustig uitgespeeld. Roos heeft in deze periode haar eerste treffer van dit jaar gemaakt en dit zal het begin zijn van meer doelpunten. Daarnaast zijn de andere twee scorende spelers Thijmen en Rik.

De eindstand uiteindelijk 13-1 in het voordeel van Deltasteur. Daarbij staan ze nog steeds ongeslagen bovenaan. En kijken we met een frisse blik naar de volgende wedstrijd tegen ZEW op 29 november.

Thijmen 5X, Yoran en Mark 2X, Mart, Jessica, Roos en Rik 1X.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog