Waterpolotoernooi voor Sterrenplan en ik zwem plan

Geschreven op 21 november 2014

In Kampen werd woensdag 19 november voor het eerst een mini waterpolo toernooi gehouden voor de jonge zwemmers van het Sterrenplan en het Ik zwem plan. Onder begeleiding van de jeugd-trainers Jeffrey, Peter en Sjoerd werd een aantal wedstrijdjes gespeeld tussen gemengde teams van jongens en meisjes die wel eens wilden kennismaken met het waterpolo-spel. Capjes op, strategie besproken, bal in het water en zwemmen maar! Er vielen vele doelpunten en er werd niemand uitgestuurd, precies zoals alle waterpolo wedstrijden zouden moeten verlopen…  een mooie kennismaking! Lachende gezichten bij de spelers en een tevreden trainers-drietal na afloop bij de uitreiking van een herinnerings-prijsje voor alle deelnemers. Volgend jaar doen we dit weer!

P1040725 P1040748 P1040754 P1040773

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog