Wedstrijdverslag O.17

Geschreven op 17 november 2014

Zaterdag stond, na het eerste verlies van het seizoen, de wedstrijd tegen ZVV op de kalender.

De eerste periode begon matig met een paar missers. Lars was de eerste die een goal kon scoren. Snel daarna werd ook de tweede gescoord. Dit was halverwege de eerste periode. Verdedigend ging het wat minder, in de laatste mintuut kon ook ZVV scoren. Bij een 2-meter werd de midvoor helemaal vrijgelaten, zodat hij de bal er zo in kon tikken.

De tweede periode ging verdedigend al een stuk beter dan de eerste. Aanvallen werden echter vele kansen onbenut gelaten. Er werden slechts twee doelpunten gemaakt.

In de derde periode werd ZVV weliswaar wakker en wisten eindelijk een paar keer ver over de middellijn te komen. Maar door redelijk verdedigingswerk  konden ze echter maar een keer scoren. Het gevolg was dat het 4-2 werd.

Aan het begin van de vierde periode dacht ZVV dat er misschien wel wat te halen viel. Twee doelpunten zijn nog te overbruggen. Lars stelde ze, gelukkig, snel teleur door twee maal te scoren. Verder werd er nog een keer gescoord. Eindresultaat 7-2, er had zeker meer ingezeten.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog