Wedstrijdverslag O.15 – Nunspeet 1

Geschreven op 9 november 2014

O.15 WINT NA ZEER GOEDE WEDSTRIJD

Na 3 ruime overwinningen stond er zaterdag een sterke ploeg tegenover ons Nunspeet 1. We begonnen sterk aan de wedstrijd en met een snelle counter was het Romy die de 1-0 op het bord zette. In de volgende counter was het weer Romy die haar tegenstander te snel af was en Yoran een niet te missen kans gaf 2-0. Nunspeet deed wat terug en scoorde met een mooie boogbal die gelegenheidsdoelman Jesse niet kon stoppen. In de tweede periode werd het sterke spel voortgezet en waren het Emiel, Yoran en een eigen doelpunt van Nunspeet die de stand op 5-1 zetten. In de derde periode werd de wedstrijd harder en Nunspeet probeerde op die manier de aansluiting te vinden. De Deltasteur hield het hoofd echter koel en liet zich niet uitlokken. Ze gingen wel door met scoren en het was Jesse ,Emiel ging keepen, die 2x wist te scoren. Bij de stand 9-1 wist een speler van Nunspeet zich niet meer te beheersen en schopte, onder de ogen van de scheidsrechter, naar Willem en kon met een umv4 vertrekken. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en de eindscore was 12-2. Een zeer goede wedstrijd van O.15 die nu ongeslagen bovenaan staat.

Scores: Yoran 4x,Jesse 3x,Romy,Tara,Willem, Emiel en 1 eigen doelpunt.

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog