Wedstrijdverslag O.13 – Woelwaters

Geschreven op 9 november 2014

O.13 BLIJFT WINNEN

De jeugd O.13 wist ook zaterdag in Harderwijk tegen Woelwaters zijn ongeslagen status te houden. Er werd besloten dat Rik ging spelen en Yoran zou gaan keepen. Er werd al snel gescoord door Thijmen en Rik. Vlak voor het einde van de eerste periode wist Yoran vanuit het doel te scoren. In de tweede periode werd er weer 3x gescoord. In de derde periode werd het mooiste doelpunt gescoord door Judith die vrij voor de keeper strak in de kruising schoot. In de laatste periode werd er nog 7x gescoord door de Deltasteur o.a. weer door Yoran vanuit het doel. Hij moest echter ook 1 bal doorlaten zodat de eindstand 14-1 was.

Scores: Rik 5x, Thijmen 5x, Yoran 2x, Judith en Jessica

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog