Wedstrijdverslag O.15 – Nunspeet 2

Geschreven op 5 november 2014

MONSTERSCORE VOOR JEUGD O.15

Afgelopen zaterdag kwam het tweede team van Nunspeet naar Kampen. Gezien de andere uitslagen van dit team in de competitie behoorde een ruime zege tot de mogelijkheden. De opdracht van de trainers voor de wedstrijd was om 30 doelpunten te scoren. Na de eerste periode lagen we goed op schema 9-0. Ook in de tweede periode werd er maar liefst 9x gescoord. De derde periode was de minste er werd slechts 6x gescoord. De laatste periode kwam de ploeg weer goed op gang en wist nog 8x te scoren. In deze wedstrijd was de Rik keeper maar hij heeft maar 1 schot op het doel gehad. Het honderdste doelpunt( in 5 wedstrijden) werd gescoord door Tara. Volgende week andere koek dan treffen we Nunspeet 1, dan zullen we vol aan de bak moeten willen we winnen.

Scores: Emiel 7x, Tara 6x,Thirza 4x, Babet 3x,Tycho 3x, Yoran 3x, Roel 2x, Willem 2x, Marit en Romy.

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog