Wedstrijdverslag O.15 – Houtrib

Geschreven op 27 oktober 2014

O.15 WINT IN LELYSTAD

De jeugd van O.15 moest zaterdag naar Lelystad voor een wedstrijd tegen de Houtrib. Het team was compleet en Emiel wou tegen zijn oude club wel keepen. In de eerste periode werden de mooiste kansen gemist. Uiteindelijk waren het Willem, Roel en Tara die ieder 1x wisten te scoren. In de tweede periode was het Marit, die haar goede spel wist te bekronen met een doelpunt. In de derde periode ging Tara keepen en werd er snel uitgelopen naar een 10-0 voorsprong. In de vierde periode was het Tycho die zijn eerste doelpunt in zijn nog jonge carrière wist te maken. De score liep nog uit tot 17-0. Opvallend was dat de keepers van Deltasteur slechts 4 schoten op het doel kregen.

Scores : Willem 4x, Roel 4x, Emiel 2x, Romy 2x, Yoran 2x,Tycho, Marit en Tara

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog