Wedstrijdverslag O.13 – Hatto Heim

Geschreven op 27 oktober 2014

O.13 WINT VAN HATTO-HEIM

Zaterdag moest O.13 tegen Hatto Heim, deze waren nieuw in de competitie en spelen met een heel nieuw team. Het team van O.13 liet zien dat het meerdere spelers heeft die al een paar jaar spelen en in de eerste periode werd de wedstrijd ook al gelijk beslist. Met snelle counters was het Mark die maar liefst 4x wist te scoren. In de tweede periode werd er nog 3x gescoord zodat het na 2 periodes 8-0 stond. De laatste 2 periodes ging Rik spelen en Mark keepen. In de derde periode wist Thijmen 3x te scoren. Hatto–Heim wist ook 2x te scoren. In de laatste periode werd de eindstand van 17-2 bereikt  door doelpunten van Mart, Judith en Jessica.

Scores: Mark 6x, Thijmen 3x, Yoran 3x, Mart 2x Jessica 2x en Judith.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog