Wedstrijdverslag O.15 – Swol 1894

Geschreven op 8 oktober 2014

EENVOUDIGE WINST O.15

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Swol 1894 op het progamma, een wedstrijd die gezien de uitslagen gewonnen kon worden. In de eerste 2 periodes zou Emiel keepen daarna zou hij ruilen met Willem. In de eerste periode werd gelijk al afstand genomen van Swol door doelpunten van Willem,Thirza en Yoran 3x. De tweede periode periode werd er slordig gespeeld en dankzij goed keepers werk van Emiel wist Swol maar 1x te scoren,tegenover 2 doelpunten van ons.

In de derde periode bleef het overwicht van Deltasteur wat uitmondde in doelpunten van o.a. Roel en Tara.De laatste periode verviel O.15 weer in slordig spel, daardoor werd het geen monsterscore maar bleef het bij 15-4.

Scores : Yoran 5x, Roel 3x, Tara 2x,Willem 2x , Thirza en Emiel

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog