Wedstrijdverslag O.15 – DWK 1

Geschreven op 29 september 2014

O.15 WINT TOPPER IN BARNEVELD

Zaterdag moest O.15 naar Barneveld voor een wedstrijd tegen DWK 1. Deze ploeg was vorig seizoen kampioen geworden en wij tweede dus was er sprake van een echte topper. We kregen al snel een man meer maar deze werd slordig uitgespeeld, door een domme overtreding van Yoran kreeg DWK een strafworp en deze werd benut 1-0. Vervolgens was het Jesse die de 1-1 binnenknalde. In de tweede periode maakte DWK al snel 2-1, maar door Emiel die 2x wist te scoren , waarvan de laatste 5 seconde voor tijd uit een onmogelijke hoek, stonden we ineens met 3-2 voor. DWK dacht in de resterende 5 seconde nog te scoren maar de uitstekende keeper Roel pakte de bal en speelde de bal naar Willem die van af eigen helft de bal strak in de kruising schoot 4-2. In de derde periode kwam Yoran eindelijk op gang en twee goede acties leverden 2 doelpunten op. Na nog een goede actie van Yoran werd hij gepakt door de keeper,wat een strafworp opleverde, Jesse maakte die en de stand was 7-2. De laatste periode werd rustig uitgespeeld en de eindstand was 8-4. Wat vooral opviel was het goede spel van de dames in ons team.

Scores : Jesse 3x,Emiel 2x, Yoran 2x en Willem

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog