Wedstrijdverslag O.13 – ZVV

Geschreven op 29 september 2014

O.13 WINT IN VAASSEN

O.13 moest zaterdag naar Vaassen voor een wedstrijd tegen ZVV. De wedstrijd begon weer flitsend en binnen de kortste keren stond het 3-0 . Het was Jessica op precies 2.00 die er voor zorgde dat het al 4-0 was. In de tweede periode waren er een paar goede kansen voor ZVV maar de jarige keeper Rik wist zijn doel schoon te houden. In de vierde periode ging Thijmen keepen en Rik spelen, Mark had zijn vizier eindelijk op scherp en wist 3x te scoren. Uiteindelijk was de eindstand 10-0.

Scores: Jessica 4x, Mark 3x, Yoran 3x en Mart 1x

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog