Wedstrijdverslag O.13-ZEW

Geschreven op 22 september 2014

O.13 WINT EERSTE 2 WEDSTRIJDEN

De eerste 2 wedstrijden dit seizoen gingen tegen ZEW uit Ermelo. Van het O.13 team ging Romy naar O.15. Nieuw is Tim die zijn eerste wedstrijden speelde. Jeffrey is er als nieuwe trainer bijgekomen. De eerste werd met 4-0 gewonnen. De tweede wedstrijd werd nog ruimer gewonnen. In de eerste periode nam Deltasteur al ruim afstand en stond het door 4 doelpunten 7-0. In de tweede periode kwamen de jonge talenten Judith en Tim in het water. Judith wist gelijk te scoren. Tim die miste de koelbloedigheid om alleen voor de keeper te scoren. In de laatste periode werd de score door Jessica en Mart uitgebouwd naar 14-1.

Scores: Mark 5x, Mart 4x, Jessica 2x, Judith, Thijmen en Yoran.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog