Wedstrijdverslag O.15 – DWK 2

Geschreven op 22 september 2014

O.15 WINT EERSTE WEDSTRIJD RUIM

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was tegen DWK uit Barneveld, deze vereniging heeft 2 teams in deze afdeling. Desondanks kwamen ze met slechts 6 spelers naar Kampen. Bij het O.15 is niet veel veranderd Geert, Pieter en Peeber zijn naar O.17 gegaan .Nieuw zijn Romy(van O.13) en Emiel die overkwam van de Houtrib. Van te voren was afgesproken om 2 periodes 7-6 te spelen en 2 periodes 6-6. De spanning was er al gauw uit en na de eerste periode was het al 8-0. Met een goede pressing en 1 speler vrij voor de keeper werd er in de tweede periode uitgelopen naar 16-0. Toen gingen we 2 periodes 6-6 spelen, dit maakte niet veel uit want er werd in 2 periodes maar liefst 15x gescoord zodat de eindstand 31-0 was. Volgende week moeten we tegen het a team van DWK dus dat zal andere koek zijn.

Scores: Tara 10x , Jesse 7x , Yoran 4x , Willem 3x ,Emiel 2x , Roel 2x , Romy 2x en Thirza 1x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog