Waterpolo nieuwsbrief mei 2014

Geschreven op 29 mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014

Dit is de nieuwsbrief van Mei 2014. Hierin worden alle nieuwsfeitjes besproken die er op dit moment binnen de waterpolo afdeling afspelen.

Districtskampioenschappen O.13

Zaterdag 12 mei was er het districtskampioenschap voor de jeugd onder de 13. In dit kampioenschap moest er gespeeld worden tegen SG DWV/de Spreng en De Mors, de kampioenen uit de andere competities.  De eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen SG DWV/de Spreng. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Deltasteur. In de tweede wedstrijd tegen De Mors werd het zeer spannend. Beide ploegen wisten om en om te scoren, helaas werd deze wedstrijd verloren met 6-7. Ondanks deze nederlaag een zeer knappe prestatie.

Promotie wedstrijd Heren 2

Op zaterdag 17 mei mochten de  mannen van heren 2  een promotiewedstrijden tegen ENC Arnhem 4 spelen. Het werd een zeer spannende wedstrijd. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Aan het eind van de wedstrijd was er zelfs een gelijke stad, dit betekende dat er een verlenging gespeeld moest worden om te bepalen wie er zou promoveren. In deze verlenging wist ENC Arnhem de stand naar zich toe te trekken. Met een 11-10 nederlaag gingen de mannen van Deltasteur terug naar Kampen (via het wel bekende Isis).

Stroopwafelactie

In het nieuwe seizoen zal er een stroopwafelactie gehouden worden om geld in te zamelen voor nieuwe trainingsmaterialen. Dit zal worden gedaan door stroofwafels te verkopen aan vrienden, familie en kennissen en de winst hiervan zal bijvoorbeeld gaan naar nieuwe waterpoloballen.

Sponsors jeugdtoernooi gezocht

Voor het jaarlijkse jeugdwaterpolo toernooi zijn wij nog opzoek naar sponsors om de kosten van het toernooi zo beperkt mogelijk te houden voor de vereniging. Kent u iemand of een bedrijf? Wilt u dan contact opnemen met Erik van Dijk: erik-van-dijk@live.nl .

Digitaalwedstrijdformulier

Voor de mensen die het lastig vinden om met het digitalewedstrijdformulier te werken kan er gekeken worden op: http://www.digitaalwedstrijdformulier.nl/software/download/ . Hier is een handleiding te vinden en kan er een presentatie bekeken worden waarin het één en ander uit wordt gelegd. Ook zal er bij het begin van het nieuwe seizoen een aantal mogelijkheden zijn  om bij oefenwedstrijden van Heren 1 het programma beter te leren kennen.

Agenda

–          Zaterdag 6 juni is het jaarlijkse waterpolo jeugdtoernooi van Deltasteur.

–          2 t/m 5 juni, Avondvierdaagse

–          16 t/m 19 juni, Zwemvierdaagse

–          28 juni, de laatste zaterdag ochtend training

–          3 juli, de laatste training op woensdag.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog