Wedstrijdverslag Heren 2 – Woelwaters 4

Geschreven op 11 mei 2014

Het enige belang van de laatste wedstrijd van Deltasteur 2 thuis tegen Woelwaters 4 was het veilig stellen van de 2e plaats, eventueel goed voor promotiewedstrijden met nummers 2 uit de andere 3 poules. Na een 0-1 achterstand snelde de Kamper ploeg naar 4-1. De 1e ruststand werd 4-2. Met een periodescore van 3-1 was de wedstrijd op de helft al gespeeld, 7-3. Dat resulteerde in iets te veel gemakzucht waardoor Woelwaters in de derde periode maar 1 treffer minder maakte dan Deltasteur. In het laatste kwart werd de 12-7 stand uitgebouwd tot 16-7. De winst en de tweede plaats zijn binnen.

Inmiddels is bekend dat Deltasteur 2 op 17 mei in Brummen een promotiewedstrijd tegen ENC Arnhem 4, de nummer twee uit poule 3B moet spelen. De winnaar promoveert naar de 2e klasse district Oost.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog