Waterpolo slotavond

Geschreven op 4 mei 2014
Hallo waterpoloërs,

Zoals de afgelopen jaren ook het geval was, zal het waterpolo seizoen worden afgesloten met een gezellige slotavond. Dit vindt traditie getrouw plaats in de kantine van sporthal de Reeve, waar uitbater Rein van Dijk, ons allen bekend, vrijdag avond 9 mei de deuren zal openen om 20:00 uur.

Alle waterpolo leden kunnen zich die avond melden bij Rein voor 2 consumptie bonnen, ook worden er enkele bittergarnituren verzorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening! Mochten er leden zijn die deze avond willen aangrijpen om een bijzonder talent te tonen (muziek, toneel, speech bijv.) dan hoor ik dat graag en zullen we daar graag tijd voor vrijmaken. Ook spontane acties zijn welkom!
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen