Waterpolo nieuwsbrief april 2014

Geschreven op 3 april 2014

Nieuwsbrief April 2014

Dit is de nieuwsbrief van April 2014. Hierin worden alle nieuwsfeitjes besproken die er op dit moment binnen de waterpolo afdeling afspelen.

Talenten: Yoran en Willem

De jeugdspelers Yoran Loos en Willem Prins trainen naast de trainingen bij Deltasteur nog mee bij een waterpolo opleidings centrum. Willem doet dit wekelijks bij de WONN, het waterpolo opleidingscentrum van noord-nederland. Hiermee speelt hij ook wedstrijden tegen andere opleidingscentra uit heel Nederland. Yoran traint mee met het opleidingscentrum van oost-nederland en ook bij Jong-oranje! Hij traint wekelijks mee met het opleidingscentrum van oost-nederland en één keer in de twee weken bij jong-oranje in Zeist.

Heeft u de nieuwe waterpolo zwembroek al gezien?

Sinds enkele weken is er de nieuwe Deltasteur waterpolo zwembroek. Veel leden hebben deze zwembroek inmiddels al gekocht en dit geeft een mooie uitstraling bij de wedstrijden. Mocht je ook nog zo’n zwembroek willen kopen? Neem dan contact op met: Erik van Dijk

1422764_10202403190464320_539414666_n

 

Kampioenschappen

Dit seizoen heeft Deltasteur twee teams die spelen om het kampioenschap. Het O.13 team staat inmiddels ruim aan kop en het is nog een kwestie van tijd tot dat die jongste team van Deltasteur kampioen gaat worden! Ook de jongens en meisjes van O.15 kunnen nog kampioen worden, dit is nog wel erg spannend omdat er meerdere teams strijden om de eerste positie.

Waterpolo slotavond

Op vrijdag avond 9 mei is in sporthal de Reeve de waterpolo slotavond. Deze jaarlijkse bijeenkomst is om een gezellige avond te hebben met alle waterpolo’ers. Ook worden hier de scheidsrechters bedankt voor de energie die zij er in steken zodat iedereen wekelijks zijn wedstrijden kan spelen.

Bruiloft Martijn Klasens

Op vrijdag 28 maart is Martijn Klasens getrouwd met Marjolein Scheper. Tijdens deze zonnige dag zeiden zij elkaar het Ja-woord! Namens Deltasteur nog van harte gefeliciteerd!

IMG-20140329-WA0000

Pupil van de maand

Sinds dit seizoen hebben we een aantal puppilen gehad die de eer hadden om de pupil van de maand te zijn. Afgelopen maand was het Roos de Goede. Voor het interview met Roos en haar voorgangers neem een kijkje op de website.

Agenda

–          Zaterdag 5 april spelen alle teams thuis!! Komt allen kijken! Met onder andere de kampioenswedstrijd van O.13!!

–          Maandag 14 april is de laatste waterpolo training op maandag avond!

–          Donderdag 24 april is de  Algemene leden vergadering.

–          Vrijdag 9 mei is de waterpolo slotavond.

–          Zaterdag 6 juni is het jaarlijkse waterpolo jeugdtoernooi van Deltasteur.

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog