Wedstrijdverslag Heren 2 – Woelwaters 3

Geschreven op 31 maart 2014

Door het verlies vorige week van Woelwaters 3 in Genemuiden staan Woelwaters 3 en Deltasteur 2 precies gelijk, niet alleen in punten maar ook in onderling resultaat en in doelsaldo. De wedstrijd in Harderwijk tussen beide zou beslissend kunnen zijn voor het kampioenschap. Bij winst van Deltasteur zou die direct kampioen zijn. Bij winst van Woelwaters zijn die ploeg nog afhankelijk zijn van haar laatste wedstrijd tegen Nunspeet. Voor deze doorslaggevende wedstrijd moest de kamper ploeg helaas gehavend op pad. Jelle M Romkes verblijft in het buitenland en Edwin Huisman moest zich zaterdag afmelden door ziekte. In een leuke wedstrijd begon Deltasteur goed en had het initiatief. Uit de tweede man meer werd de score geopend. Met over en weer onbenutte man meer situaties bleef dat zo totdat Woelwaters een strafworp benutte. Groot probleem voor Deltasteur was dat twee man al 2 P’s hadden. Drie treffers van Woelwaters brachten tekening in de strijd, maar een doelpunt uit een man meer van de Kampenaren hield de strijd open. Met een goal uit opnieuw een man meer werd het zelfs 4-3. De derde 20 sec straf van Niels Wildeboer werd door de harderwijkers aangegrepen om te scoren en de derde P van Arjan Kanis, het veroorzaken van een strafworp, resulteerde in 6-3. Door de 4e goals van Deltasteur bleef het spannend met Woelwaters in het voordeel. Omdat Deltasteur niet wist te scoren uit 2 man meer situaties en Woelwaters er nog één bij maakte werd de eindstand 7-4 en waren de Kampenaren een illusie armer. Korte tijd later kon Woelwaters het kampioensfeest vieren omdat bekend werd dat Nunspeet had verloren. Bij winst volgende week eindigt Deltasteur 2 als tweede.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog