Wedstrijdverslag O.13

Geschreven op 24 februari 2014

O.13 VERSLAAT POLAR BEARS

De jeugd O.13 heeft zaterdag een grote overwinning behaald op Polar Bears uit Ede. De jeugd kwam slecht op gang na één periode was het “slechts”2-0 door doelpunten van Jessica en Thijmen. In de tweede periode was de ploeg beter op dreef en werd de score uitgebreid naar 6-0 door onder meer het eerste doelpunt van Judith. De derde periode was de beste en er werd uitgelopen naar 14-1, ook Roos wist haar eerste doelpunt te maken. In de vierde periode ging Rik spelen en Yoran keepen en ook Rik wist te scoren. De eindstand was 19-2.

Scores :Jessica 5x, Yoran 5x,Romy 4x, Thijmen 2x ,Roos, Judith en Rik

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog