Wedstrijdverslag 0.13

Geschreven op 10 februari 2014

Met 7 polo-ers werd voor de 2e keer in korte tijd afgereisd naar Harderwijk, dit maal voor een wedstrijd tegen het 2e team Woelwaters O.13. De Deltasteur moest het doen zonder Yoran, maar als je de einduitslag van 16-2 bekijkt, zou je dat niet zeggen… er werd volop gescoord! Maar zijn afwezigheid was niet onopgemerkt gebleven bij de tegenstanders, er was zelfs een verdediger speciaal geïnstrueerd om die lastige nr 10 onder controle te houden. De andere spelers hadden echter genoeg in hun mars om het ook zonder de topscorer van het team de tegenstander heel moeilijk te maken. Door goed verdedigen werd het erg lastig voor ze om  in hun spel te komen, steeds werden aanvallen onderbroken en ballen onderschept. Dat bood Thijmen, Romy, Jessica, Mart en Rik de mogelijkheid om om de beurt te scoren. Een volgende keer benutten ook Roos en Judith vast wel een kans, ze waren er nu al soms dichtbij. Opvallend was dat de tactiek van het direct doorbreken na de bal te hebben gehaald 2x heel succesvol werd uitgevoerd en dat ook het scoren vanaf eigen helft vlak voor het eindsignaal een keer goed lukte. En ook de paal links, de paal rechts, de lat en de handen van de keeper werden goed geraakt, toch nog wat meer oefenen op schieten in de hoeken jongelui!

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog