Wedstrijdverslag Heren 2

Geschreven op 3 februari 2014

Opnieuw een uitwedstrijd tegen één van de zes ploegen die strijden om het koploperschap en uiteindelijk het kampioenschap, Nunspeet 2. Deltasteur 2 bouwde de overwinning regelmatig op. Via 1-3, 2-4 en 4-7 werd het 6-10. De man meer liep weer als een tierelier met een 100% score en Jelle M. Romkes was met afstand de belangrijkste man met 6 treffers. Door de derde nederlaag op rij van Zignea is de spanning in de competitie volledig terug en doet de Kamper ploeg ook nog mee met nog 4 wedstrijden te gaan voor hen.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog