Wedstrijdverslag o.13

Geschreven op 26 januari 2014

O.13 SLAAT GROOT MET NUMMER TWEE

Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Woelwaters A op het programma, deze ploeg staat tweede met 6 punt achterstand, bij winst zou het gat dus 9 punten worden. De eerste periode begon goed met een doelpunt van Thijmen verder ging het spel gelijk op maar grote kansen waren er niet voor de Woelaters. In de tweede periode was het Yoran die met 2 doelpunten de stand op 3-0 zette. In de derde periode kwamen er kansen voor Woelwaters maar goed keeperswerk van Rik zorgde dat er geen doelpunten vielen. In de vierde periode wist Woelwaters wel 2x te scoren 2-3. Het was echter Yoran die na een goede uitworp van Rik alleen voor de keeper kwam en er 2-4 van maakte. In de slotfase maakte Thijmen er nog 2-5 van.

 

Scores: Yoran 3x en Thijmen 2x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog