Wedstrijdverslag Heren 1 – Hydrofiel 1

Geschreven op 13 januari 2014

Zaterdag 11 januari werd de eerste wedstrijd van het tweede seizoenshelft gespeeld. De tegenstander was Hydrofiel uit nijmegen. De uitwedstrijd werd redelijk makkelijk gewonnen met 16-7.

In de eerste periode kwam Hydrofiel scherp uit de startblokken. Door twee knappe schoten stond Hydrofiel al snel met 2-0 voor. Hierna ging het spel snel op en neer. Door twee doelpunten van Erik van Dijk en nog een doelpunt van Hydrofiel werd de periodestand van 2-3 bereikt.

In de tweede periode bleef Deltasteur een hoog tempo in de wedstrijd houden. Hierdoor kwam Hydrofiel weinig aan aanvallen toe. Met twee doelpunten van Dennis Bos en een doelpunt van Chris Bos werd de voorsprong opgebouwd. Door wederom een knap afstandschot van Hydrofiel was de stand halverwege 5-4 in het voordeel van Deltasteur.

In de derde periode werden de punten veilig gespeeld. Door vijf doelpunten op een rij te maken werd de voorsprong flink uitgebouw. Door onder andere een hatrick van Chris Bos werd de tussenstand 10-4. Door nog een tegendoelpunt werd de stand in de derde periode op 10-5 gezet.

In de vierde periode bleef Deltasteur een hoog tempo hanteren wat resulteerde in veel doelpunten. Door nog zes keer te scoren in de laatste periode en nog twee doelpunten te incasseren werd de zelfde eindstand bereikt als in de eerste wedstrijd.

Door in elke aanval een hoog tempo te hanteren werd de tegenstander knap kapot gezwommen en daardoor werd de wedstrijd uiteindelijk gemakkelijk begonnen ondaks het lastige begin van de wedstrijd. De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen ZVV in Vaassen op 25 januari.

 

Doelpunten makers: Chris Bos 6x, Dennis Bos 3x, Erik van Dijk 3x, Sjoerd Eenkhoorn 2x, Wijnand Feuersteijn 1x, Thijs Fikkert 1x

Manmeer situaties: 8x (5 keer gescoord)

Strafworpen: 1x (1x gescoord)

Manmeer situaties tegen: 0x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog