Oliebollentoernooi

Geschreven op 6 december 2013

Op zaterdag 28 december wordt weer ons traditionele oliebollen –toernooi gehouden. Iedereen die wel of niet kan waterpoloën mag meedoen (dus ook ouders van jeugdleden). Als je een team opgeeft geef dan even de namen door en zorg voor een originele teamnaam. We beginnen om 16.30 en het zal duren tot ongeveer 21.00.  Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Opgeven kan tot 25 December, je kunt mailen naar:

secretaris.waterpolo@deltasteur.nl

Groetjes en tot ziens,

Waterpolocommisie

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog