Wedstrijdverslag Heren 2 – Woelwaters 3

Geschreven op 1 december 2013

Vraag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Woelwaters 3 uit Harderwijk was: zou heren 2 van Deltasteur zich revancheren voor de slechte prestatie van vorige week. Het resultaat werd beter door 1 punt te pakken, maar er zaten veel te veel slordigheden in. Bij afwezigheid van Simon Bouwmeester verdedigde Geert Verloop het Kamper doel. Het bleef de hele wedstrijd spannend met wisselend de andere ploeg aan de leiding. In het tweede deel wist alleen Woelwaters een gaatje van twee te slaan, maar uiteindelijk werd het toch gelijk en dat was een goede afspiegeling van de verhoudingen. Woelwaters haalde een succespercentage bij man meer van 70% en Deltasteur van 50%. Deltasteur miste een strafworp. Ruststanden waren 1-1, 4-3 en 7-8. De eindstand werd 10-10.

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen