Wedstrijdverslag Heren 2 – DEK 1

Geschreven op 1 december 2013

Zou heren 2 de weg omhoog weer hebben gevonden na de overwinning van vorige week? De uitwedstrijd tegen het laag geplaatste DEK leek een goede mogelijkheid. Groot nadeel zijn de afmetingen en ondiepte van het zwembad Bestevaer. Waar voor aanvang voor gewaarschuwd was gebeurde. De verlangde beweging vanaf de topposities bleef uit. Er werd nog wel een 0-1 voorsprong uit een benutte strafworp genomen. De drie man meer situaties waren niet aan de Kamper ploeg besteed. De eerste werd nog conform de afspraken uitgevoerd, maar het schot was niet goed genoeg. Daarna ging rommelig en inefficient. Vlak voor de eerste rust werd het gelijk en daarna liep DEK weg tot 4-1. De tweede treffer voor Deltasteur 2 bracht hoop, maar direct volgden de 5e en 6e goal van DEK. Bij de onoverbrugbare 6-2 achterstand kreeg Deltasteur nog een strafworp in het laatste kwart. Gastspeler Lars van Putten mocht die nemen, maar wist het doel nog niet te vinden. Het bleef bij een 6-2 nederlaag.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog