Heren 2 – Swol 3

Geschreven op 19 november 2013

Een uitwedstrijd tegen Swol 3 is een lastige om de trend van de laatste weken, puntverlies, te doorbreken. Toch is het gelukt. Achteraf kun je zeggen dat Deltasteur 2 de wedstrijd in het eerste kwart besliste. Het scheidsrechtersduo paste de nieuwe regels consequent toe en dat resulteerde in het eerste kwart in 3 man meers voor Deltasteur en 1 strafworp voor Swol. Swol miste de strafworp en Deltasteur schoot uit de man meers 2x raak. Met de andere treffer van de gasten en zonder goals van Swol werd de eerste ruststand 0-3. Die werd zelfs tot 0-5 uitgebouwd en toen leek de strijd al gestreden. Swol dacht daar anders over en maakte er door 3 doelpunten op rij 3-5 van. In het derde kwart werd het verschil eerst 3, maar daarna was het verschil op 5-6 minimaal en met de laatste ruststand van 5-7, weer 2. Net als in het derde kwart was de score in het vierde kwart in evenwicht, 1-1, en daarmee sleepte Deltasteur 2 de 6-8 overwinning binnen.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog