Wedstrijdverslag o13

Geschreven op 17 november 2013

Zaterdag moesten we naar Ermelo om tegen ZEW (zon en water) te spelen, deze ploeg stond op de tweede plaats achter ons. Er was dus sprake van een topper. Vooral Jessica was zenuwachtig voor de wedstrijd. Maar de wedstrijd was al na de eerste periode beslist door 3 doelpunten van Romy en 2 van Yoran. In de tweede periode leek ZEW terug te komen door 2x te scoren(2-5),  maar door 4 snelle counters van Yoran was er snel weer een groot verschil.In de laatste 2 periodes ging Yoran keepen en Rik spelen en ook Rik wist 2x te scoren. Een hoogte punt was het honderdste doelpunt deze werd gemaakt door Mart. Dit werd al na 6 wedstrijden bereikt er wordt gemiddeld 16,83 keer gescoord per wedstrijd. Dus als je doelpunten wil zien kom dan bij de pupillen kijken. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 16-3, net iets onder het gemiddelde.

 

Doelpuntenmakers : Yoran 6x, Romy 5x, Mart 2x, Rik 2x en Thijmen 1x.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog