Wedstrijdverslag heren O.13

Geschreven op 4 november 2013

NIPTE ZEGE O.13

Het jongste jeugdteam van de Deltasteur heeft een zwaar bevochten zege behaald op de jeugd van Woelwaters.Voor het eerst deze competitie kregen ze veel weerstand.In de eerste periode was er nog weinig aan de hand en was het Thijmen die 1-0 maakte.De tweede periode was echter voor Woelwaters en ze wisten deze met 3-1 te winnen.In de derde en vierde periode ging de strijd gelijk op en na een 5-4 tussenstand wist de jeugd alsnog om met 8-7 te winnen.

 

Scores: Yoran 5x en Thijmen 3x

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen