Wedstrijdverslag Heren 2 – Steenwijk 1934 1

Geschreven op 28 oktober 2013

Steenwijk 1934 1 – Deltasteur 2 (26 oktober 2013)

Met hangen en wurgen heeft heren 2 van Deltasteur zijn ongeslagen status kunnen handhaven in de uitwedstrijd tegen Steenwijk ’34 1. Het werd geen overwinning , maar een gelijkspel, vooral door slordig en te traag spel. Zoals te verwachten na invoering van nieuwe regels, stond er dit keer een scheidsrechtersduo dat die niet wenste te gebruiken en dat was zeker in het voordeel van de houthakkers van Steenwijk. Eigenlijk was er geen vuiltje aan de lucht tot 1 min 43 voor het eind van de derde periode. Via 1-1 en 1-3 in de pauzes was de Kamper ploeg op dat moment uitgelopen naar 3-6. Toen bracht echter een fase aan waarin het totaal mis ging zowel aanvallend als verdedigend, terwijl Steenwijk de geest kreeg. Drie treffers kort achter elkaar bracht de stand met 6-6 in evenwicht. In het vierde kwart dreigde na de 7e goal van de gastheren een nederlaag en het duurde tot 37 sec voor het eindsignaal dat de Kamper pogingen voor de gelijkmaker succes hadden. Eigenlijk zijn er met 7-7 2 punten verloren.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog