Overijsselse Sprintkampioenschappen Minioren

Geschreven op 27 oktober 2013

Na de succesvolle eerste wedstrijden van dit seizoen mocht de Miniorenploeg van Deltasteur zich meten met de top van Overijssel in Hengelo tijdens de Overijsselse kampioenschappen. De zwemmers lieten weer prima races zien met veel persoonlijke records tot gevolg. De jongste zwemmers begonnen de wedstrijd met een keurige 5e plaats tijdens de estafette. Senna Geerdink won de 50m rugcrawl bij de meisjes 2005 en werd op de borstcrawl 2e.  De oudste jongens estafette (jaargang 2002 en jonger) gingen er met een bronzen plak vandoor op de 4 x 50 wisselslag estafette. Net als bij de jongste estafette was dit een erg spannende race. Nagenoeg alle races deze wedstrijd werden op tienden van seconden beslist. Veelal kwamen de Deltasteur zwemmers net naast het podium terecht op de ondankbare 4e plaats en/of op de plaatsen 5 en 6. Deze plaatsen leverden wel mooie diploma’s op. Danique Koster (2x 4e), Demi Westendorp (6e), Edwin Kanis (2x 5e en 6e), Rinze Kroeze (4e en 6e) en Monica Faber (6e) namen deze diploma’s mee naar huis.

 

Uitslagen: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog