Deltasteur Masters slepen 10 medailles in de wacht

Geschreven op 27 oktober 2013
27 oktober reisden 4 Deltasteur Masters af naar Winterswijk voor de 19e editie van de Open Gelderse Masters Kampioenschappen. Het was even een eindje rijden, maar wel de moeite waard. Het was weer een gezellige wedstrijd met veel estafettes en de ‘fun-nummers’ zoals: verduiken, 25m onderwater en 25m achteruit zwemmen.René Beens (H35+) zwom 3 persoonlijke records. Hij won goud op de 25m en 50m rugslag en zilver op de 50m vrije slag. Jannica Lieste (D20+) zwom ook 3x een flink persoonlijk record en won goud op de 50m rugslag. Fabiola Bosman (D35+) zwom 2x een pr. Ze won zilver op de 50m vlinderslag en brons op de 100m wisselslag. Margriet Leeffers (D35+) won brons op de 50m rugslag en 50m vlinderslag. Daarnaast kwam ze in actie op twee ‘fun-nummers’. Bij het verduiken won ze zilver en bij het 25m achteruit zwemmen pakte ze brons.Over 3 weken hebben de Deltasteur Masters een druk weekend. Ze zullen dan schitteren tijdens de Clubkampioenschappen en de 3e ronde van het Zuyderzee Masters Circuit in Almere.
*
*
gmk2013
 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog