Wedstrijdverslag O.15

Geschreven op 15 oktober 2013

Deltasteur – De Woelwaters

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen de Woelwaters uit hardewijk op het programma. Van te voren wisten we dat het een zware pot kon worden door de eerdere uitslagen van de Woelwaters. Vorige week was er voor ons nog een harde nederlaag gevallen (7-1 bij DWK uit). Dit kwam door slecht spel, dus vandaag slecht spelen betekende weer een nederlaag.

Maar al snel bleek dat iedereen weer wist wat ons spelletje was, want de eerste periode werd afgesloten met een 4-0 voorsprong. Waarvan 1 mooie backhand van Jesse vanaf de midvoor. In de 2de periode werd ervoor gekozen om anders te gaan verdedigen dit pakte minder goed uit, eindstand 2de periode 7-2. Na de 3de periode werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld, waarin te zien was dat wanneer als team gespeeld wordt, ook van sterke tegenstanders gewonnen kan worden. Dit wat vorige week niet te zien. De wedstrijd eindigde in een 14-3 overwinning.

De volgende wedstrijd is pas op 2 november uit tegen ZZZ genoeg tijd om nog even na te genieten van een mooie wedstrijd.

 

Doelpunten: Jesse 4x, Yoran 3x, Roel, Romy en Willen 2x en Tara 1x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog