verslag NEK‏

Geschreven op 12 oktober 2013

Zondag 29 september werden de Nederlandse Estafette Kampioenschappen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven gehouden. Edwin Kanis, Max de Lange, Jeroen Smit, Rinze Kroeze en Stephan Lokhorst vertrokken samen met een groepje supporters ’s morgens om 6.15 uur richting Eindhoven om mee te mogen doen aan deze wedstrijd. En zwemmen in zo’n mooi zwembad hadden we nog nooit gedaan. Electronische tijdwaarneming, brug om 50m bad op te delen, gang met billboards waar bekende zwemmers op te zien zijn. De jongens omschreven het in één woord WOHHHH!!!!

verslag nek foto1

verslag nek foto2

We begonnen met de  4 x 50m schoolslag – op deze afstand werden we in het echt 13e maar we hebben wel gelachen want wij kregen op het scorebord een super tijd achter onze naam (zie foto). Daarna volgde de 4x 50m wisselslag en werden we 14e. Als laatste moesten we de 4x 50m vrije slag zwemmen en werden we 13e.

We stonden als 16e ingeschreven en werden 14e. Alle inschrijftijden werden verbeterd dus we konden zeer tevreden naar huis gaan.

verslag nek foto3
verslag nek foto4

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog