Wedstrijdverslag O.13

Geschreven op 7 oktober 2013

O.13 VERPLETTERD POLAR BEARS

Zaterdag moesten we naar Ede om tegen het roemruchte Polar Bears te spelen.Na de eerste periode werd al snel duidelijk dat we dit potje zouden gaan winnen, door 6 doelpunten van Yoran en 1x Romy stond het 7-0.In de tweede periode werd er weer 7x gescoord o.a. door het eerste competitiedoelpunt van Mart.In de derde periode werd er van keeper gewisseld Rik ging spelen en Yoran keepen.Er veranderde weinig aan het spelbeeld er werd uitgelopen naar 20-0.In de vierde periode werd Yoran verast door een boogbal en zodoende wist Polar Bears te scoren,wij wisten echter ook nog 6x te scoren zodat de uitslag 26-1 was.

 

Scores: Thijmen 9x,Yoran 6x, Romy 5x, Mart 2x,Jessica 2x en Rik 2x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog