Wedstrijdverslag O.13

Geschreven op 30 september 2013

O.13 WINT OOK TWEEDE WEDSTRIJD

Zaterdag moest O.13 tegen Woelwaters A spelen, de eerste wedstrijd tegen het B team van deze club werd ruim gewonnen.We gingen er van uit dat het een lastige middag zou worden.In de eerste periode kwam Deltasteur sterk uit de startblokken en voordat Woelwaters het wist stond het 3-0 voor de Deltasteur,hierna werd er nog 2x gescoord zodat het na de eerste periode 5-0 stond.In de tweede periode werd de voorsprong uitgebouwd naar 7-0 door 2 doelpunten van Thijmen,hierna deed Woelwaters wat terug zodat de tussenstand 8-3 was.In de derde periode namen de talenten wat gas terug en werd er slechts 1x gescoord.In de vierde periode waren ze weer op stoom en werd er vlot uitgelopen naar 13-4.

 

Scores: Yoran 8x, Thijmen 3x en Romy 2x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog