Spetterstrijd (uitslag)

Geschreven op 27 september 2013

Vanavond 27 september 2013 de eerste editie van de wedstrijd voor het IkZwemPlan Kampen en IJsselmuiden. De opkomst was voor de eerste keer heel groot. Tot deze avond hadden we nog geen officiële naam voor de wedstrijd. Er waren voldoende originele namen binnen gekomen. Maar de meest opvallende naam is: Spetterstrijd

Deze naam gaan we nu dan ook gebruiken. Via de volgende link is de uitslag van deze eerste wedstrijd te vinden: https://deltasteur.nl/content/uploads/2013/09/Spetterstrijd-27sept2013-Deel1-uitslag.pdf

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen