Spetterstrijd (uitslag)

Geschreven op 27 september 2013

Vanavond 27 september 2013 de eerste editie van de wedstrijd voor het IkZwemPlan Kampen en IJsselmuiden. De opkomst was voor de eerste keer heel groot. Tot deze avond hadden we nog geen officiële naam voor de wedstrijd. Er waren voldoende originele namen binnen gekomen. Maar de meest opvallende naam is: Spetterstrijd

Deze naam gaan we nu dan ook gebruiken. Via de volgende link is de uitslag van deze eerste wedstrijd te vinden: https://deltasteur.nl/content/uploads/2013/09/Spetterstrijd-27sept2013-Deel1-uitslag.pdf

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog