Wedstrijdverslag O.13

Geschreven op 20 september 2013

JEUGD O.13 BEGINT MET RUIME ZEGE

Zaterdag was het weer zover de competitie begon eindelijk weer, bij de jeugd O.13 waren veel talenten doorgegaan naar O.15.Er moesten dus nieuwe spelers worden ingepast ,dit zijn Mart en Jessica.Ook spelen we nu weer 5-5 op een klein veld.De spelers die wel zijn gebleven zijn: Rik, Thijmen, Romy en Yoran.De eerste wedstrijd ging tegen Woelwaters uit Harderwijk.Al snel werd duidelijk dat we een maatje te groot waren voor deze tegenstanders door Romy (3x) en Yoran (3x) stond het 6-0 na de eerste periode.In de tweede periode werd er maar liefst 7x gescoord o.a. door 2 doelpunten van Thijmen.In de derde periode toonde Jessica haar schotvaardigheid door 4x te scoren, na 3 periodes was het 19-0.In de laatste periode ging Romy keepen en deze liet zien dat het niet haar plek is ,Woelwaters wist 2x te scoren, bij ons wisten Thijmen en Jessica nog 2x te scoren.Helaas lukte het Mart niet om te scoren ondanks enkele goede kansen.Uiteindelijk was de uitslag 23-2.

 

Scores: Romy 7x, Jessica 6x, Thijmen 5x en Yoran 5x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog