Damesteams

Deltasteur zoekt waterpolo-meiden!

Volgend seizoen willen we weer met een damesteam aan de competitie deelnemen. Dit is een langgekoesterde wens van de waterpoloafdeling, maar ook van de meiden die nu al meespelen in gemengde teams.

Op dit moment hebben we ongeveer 8 enthousiaste meiden / dames die 2 maal per week samen trainen met de jongens. Er zijn dus nog enkele dames nodig om het team (van 10 spelers) compleet te maken! Trainster Hilde Kamps is bereid gevonden om de komende tijd maandelijks deze damesgroep te gaan trainen, de eerste training is achter de rug. De aanwezige dames kijken hier tevreden op terug! De dames-trainingen van Hilde zullen steeds 1x in de maand op zaterdagmorgen plaatsvinden, van 08:30 tot 10:00 uur.

De komende trainingsdata zijn: 10-01, 07-02, 07-03, 04-04, 02-05, 06-06 en 04-07.

De andere trainingen zullen voorlopig gewoon worden verzorgd door het team van jeugdtrainers onder de hoede van hoofdtrainer Harro Loos.

  • Ben jij een meid van ca. 14 jaar of ouder? Is zwemsport jouw passie? Lijkt het je leuk om een keer deze gezellige teamsport uit te proberen? Kom dan een keer meetrainen! Je bent welkom op elke woensdagavond van 19:00-20:00 uur en op zaterdagmorgen in het zwembad in Kampen. Je mag gerust ook nog andere dames mee nemen, die het wel leuk lijkt om te gaan waterpoloën!

Tot ziens in het zwembad, de waterpolocommissie.

  • Peppers unlimited IJsselmuiden
  • The ReadShop
  • Lyempf
  • Het Ponton Kampen