SterZwemmen

Wat is SterZwemmen?

Bij het SterZwemmen ga je proberen om 6 Sterren te verzamelen. Je begint samen met een groepje van +/- tien kinderen (maximaal 12) en twee trainers/trainsters bij Ster 1. Elke Ster duurt ongeveer 10 weken, waarin er van alles wordt geoefend en wordt afgesloten met een toets, zeg maar het ‘afzwemmen’. Maar helemaal niet spannend hoor; als je je best doet haal je het zeker weten! Iedereen krijgt dan zijn/haar diploma. Vervolgens ga je samen met je groepje en de trainers door naar Ster 2 en Ster 3, tot aan Ster 6. Daarna heb je het SterZwemmen afgerond! Na het afronden van alle 6 Sterren ontvang je een leuke verrassing! Blijf jij ook tot je alle Sterren bij elkaar hebt? Het SterZwemmen zal 1 à 2 jaar duren (afhankelijk van de leeftijd).

Informatie SterZwemmen

Het SterZwemmen is bedoeld om kinderen (met een A-, B- of C-diploma) vanaf 4 t/m 7 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de zwemsport en duurt 1 à 2 jaar (afhankelijk van de leeftijd). Na het voltooien van het SterZwemmen stromen de kinderen door naar de zwem- (selectie of recreatief: Ik Zwem Plan) of de waterpoloafdeling. De SterZwemafdeling is de grootste (sub)afdeling binnen Deltasteur en bestaat uit bijna 150 zwemmers!

Meld uw zoon/dochter nu aan voor een proefles bij het SterZwemmen Klik hier!

Om mee te doen aan het SterZwemmen is een aanmelding vereist. Na opgave zal de coördinator van Kampen of IJsselmuiden contact met u opnemen.

Heeft u nog vragen, mail dan naar:
Kampen: sterzwemmen.kampen@deltasteur.nl
IJsselmuiden: sterzwemmen.ijsselmuiden@deltasteur.nl

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.