Sterrenplan

Meld uw zoon/dochter nu aan voor een proefles bij het Sterrenplan! Klik hier!
Om mee te doen bij het sterrenplan is een aanmelding vereist. Na het opgeven zal de coördinator van het Sterrenplan contact met u opnemen.

Informatie Sterrenplan

Het Sterrenplan is bedoeld om kinderen (met een A, B of C diploma) vanaf 4 tot 7 jaar om op een speelse manier kennis te laten maken met de verschillende takken van zwemsport en duurt één á twee jaar. Na het voltooien van het Sterrenplan stromen ze door naar de zwemafdeling (selectie of recreatief) of de waterpoloafdeling. De Sterrenplan afdeling is de grootste (sub)afdeling en bestaat uit bijna 150 zwemmers!

Wat is het Sterrenplan?

Het sterrenplan is een kant en klaar plan van de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwem Bond). Bij het sterrenplan ga je proberen om 6 sterren bij elkaar te verzamelen. Je begint samen met een groepje van +/- tien kinderen en twee trainers of trainsters bij ster 1. Elke ster duurt 10 weken waarin er van alles wordt geoefend en wordt afgesloten met een toets, zeg maar afzwemmen. Maar niks niet spannend hoor: als je je best doet haal je het zeker weten! Iedereen krijgt dan zijn/haar diploma.. En dan ga je samen met je groepje en de trainers door naar ster 2. En daarna naar ster 3, tot aan ster 6 en dan heb je het sterrenplan afgerond! Het sterrenplan zal één á twee jaar duren (afhankelijk van de leeftijd).

Heeft U nog vragen, mail dan naar;
Kampen; sterrenplan.kampen@deltasteur.nl
IJsselmuiden; sterrenplan.ijsselmuiden@deltasteur.nl