Wedstrijdverslag H2 – DWK 3

Geschreven op 20 november 2017

Deltasteur heren 2 met geslepen messen in thuis duel met DWK H3.

Afgelopen zaterdag stond het thuis duel met de heren van DWK 3 op het programma. Na een zwaar teleurstellende wedstrijd van 2 weken geleden had heren 2 wat recht te zetten en dat moest dan maar gebeuren tegen de ervaren mannen van DWK (wat natuurlijk ook geen koekebakkers zijn!).

De eerste periode werd aftastend gestart waarna met 2 minuten gespeeld te hebben de aanvoerder Dennis wildeboer de score opende en het goede begin er was. Een minuten later maakte de gasten alweer gelijk door slordig verdedigen van de kant van heren 2 . Jesse van Driel die vorige week zijn aanwezigheid in heren 1 had opgeluisterd met doelpunt maakte in de laatste minuut van de eerste periode de 2-1. Dit was 2 weken geleden ook de rust stand en we weten hoe dat afliep.

De 2e periode moest dus sterk begonnen worden. En hoe, na wat kansen over en weer was het werderom de aanvoeder die zorgde voor 3-1. Daarna was het de beurt aan Lars van Putten die zijn harde werken in de training terug betaald zag worden in 2 doelpunten in 40 seconden . Beide doelpunten waren op de “break”. De mannen bij de tegenpartij konden het spel niet volgen en de heren van deltasteur wisten wat hun te doen stond, heel veel gas geven. Ondertussen was Peter Harsevoord in het veld gekomen en maakte binnen een paar seconden na het te water gaan de 6-1. De periode werd afgesloten door een mooie en echte hattrick voor Lars van putten en na de 2e periode stond er dus een 7-1 voorsprong op het scorebord.

Het begin van de 3e periode liep voor de heren van deltasteur wat rommelig mede mogelijk gemaakt door het wat bijzonder fluiten van de aanwezige scheidsrechters. Dit resulteerde in een boze coach Sjoerd Eenkhoorn en 2 gele kaarten en dus een rode. Maar het vertrek van de coach was gelukkig niet van invloed op het spel van de heren. Zij gingen gewoon verder met ene naar de andere mooie aanval wat resulteerde in doelpunten. 2 keer dennis bos en en wederom Peter Harsevoord zorgde voor een mooie score op het bord van 10-1. Het was daarna de tegenstander dwk die toch nog iets terug deed met een mooie “backhand”en maakte er 10-2 van. Toch waren de heren niet onder de indruk en gingen vol goede moed en soms met gallery play door met scoren. Door mooie uitgespeelde kansen brachten dennis wildeboer (2e hattrick van de avond), dennis Bos( 3e hattrick van de avond) en Kyle de score aan het eind van de derde periode op 13-2.

De 4e periode werd de periode van Reinier van Belle. Ondanks dat de aandacht bij de heren van deltasteur iets verslapte en de tegenstander in deze periode nog 2 keer tot scoren kwam, was het van Belle die met drie mooi geplaatste schoten en dus de 4e hattrick van de wedstrijd de eind stand op het formulier zette. De mannen van dwk kregen nog een strafworp, deze werd op de lat geschoten. Na 4 periodes en een mooie wedstrijd stond er een verdiende 16-4 op het scorebord. Na deze monsterscore staan de heren van deltasteur 2 op een verdienstelijke 7e plaats in competitie met de minste wedstrijden gespeeld. Komende zaterdag staat er een wedstrijd van een ander kaliber op het programma, namelijk de wedstrijd tegen de heren3 van swol 1894.

Doelpunten: Lars van Putten 3x , Dennis Wildeboer 3x, Dennis bos 3x, Reinier van Belle 3x, Peter Harsevoord 2x, kyle van Kampen 1x en Jesse van Driel 1x. Uitsluitingen waren er voor roel beens en peter harsevoord